prosoft prosoft prosoft prosoft prosoft prosoft

Resurse

Pro Softpro

PRO SOFTPRO SOFT

va propune cele mai bune solutii pentru modernizari industriale. Dorinta noastra este de a identifica toate nevoile clientilor pentru a oferi solutii globale si pachete de servicii cat mai complete folosind echipamente performante in cele mai profitabile conditii.


Pro Softpro

ECRANE GIGANT

Ecranele gigant cu tehnologie LED sunt considerate cel mai inovator mediu publicitar outdoor

Productie

Prosoftware incearca prin intermediul experientei sale sa va ofere solutii inovatoare pentru automatizari statii de asfalt, statii de betoane, automatizari gospodarii de bitum plus multe alte produse indisponibile afacerii dumneavoastra. Pentru informatii aditionale va rugam sa ne contactati cu ajutorul formularului de contact sau sa la numarul de telefon:
+40 233 226 282 ;
+40 233 224 424

Automatizari statii de demineralizare

Demineralizatoarele LC sunt echipamente cu performante tehnice excelente. Dimensiunile si greutatea sunt reduse, nu necesita alimentare electrica iar racordarea la instalatia de apa si utilizarea sunt foarte simple.

Ele permit furnizarea de cantitati de apa complet demineralizata intre 100 si 2000 litri/ora.

Patul mixt de rasini schimbatoare de ioni (anionice – cationice) este inclus intr-un recipient din fibra de sticla, conectat la panoul de comanda care permite controlul starii rasinilor. Desi sistemul nu este prevazut pentru regenerare, rasinile sunt totusi regenerabile. Demineralizatoarele LC sunt de tip modular, putand fi montate mai multe in serie, pentru a se mari capacitatea sistemului in functie de necesar, fiind controlate de panoul montat pe ultimul din serie. Aplicatiile sunt diverse, fiind recomandate acolo unde spatiul disponibil este redus si cantitatile de apa demineralizata sunt mici sau discontinue.

LC010M - este panoul de comanda utilizat pentru controlul starii rasinilor. Se monteaza pe dispozitivul LC si este alimentat de o baterie de 9 V. Consumul de energie este foarte mic, intrucat calitatea apei si starea rasinilor sunt afisate numai in momentul in care se apasa un buton.Termeni de utilizare

Ne rezervam drepturile asupra continutului acestui site. Reproducerea informatiilor de pe acest site fara acordul scris al administratorului va fi sanctionata conform legii. Pentru detalii, critici si sugestii va rugam sa trimiteti un email la office@prosoftware.ro 

SC PRO SOFT SRL
Platforma Industriala Savinesti
Str. Uzinei nr 24 , Ro 617410 Romania
REG COM: 27/1171/27.08.2004
COD FISCAL RO 16719470
PIRAEUS BANK RO096PIRB2900707464001000
TEL FAX: 0233-226282
WWW.PROSOFTWARE.RO
office@prosoftware.ro