prosoft prosoft prosoft prosoft prosoft prosoft

Resurse

Pro Softpro

PRO SOFTPRO SOFT

va propune cele mai bune solutii pentru modernizari industriale. Dorinta noastra este de a identifica toate nevoile clientilor pentru a oferi solutii globale si pachete de servicii cat mai complete folosind echipamente performante in cele mai profitabile conditii.


Pro Softpro

ECRANE GIGANT

Ecranele gigant cu tehnologie LED sunt considerate cel mai inovator mediu publicitar outdoor

Productie

Prosoftware incearca prin intermediul experientei sale sa va ofere solutii inovatoare pentru automatizari statii de asfalt, statii de betoane, automatizari gospodarii de bitum plus multe alte produse indisponibile afacerii dumneavoastra. Pentru informatii aditionale va rugam sa ne contactati cu ajutorul formularului de contact sau sa la numarul de telefon:
+40 233 226 282 ;
+40 233 224 424

Arzatoare cu GPL, GAZ, CLU, Carbune

Partea principala a unui cuptor ce respecta toate normele de poluare este arzatorul modulant cu aer insuflat, cu amestec de gaze-aer la nivelul capului de ardere. Arzatoarele din aceasta categorie sunt complet automatizate si echipate cu dispozitive de control, pentru o securitate maxima. Pot echipa orice fel de focar, în depresiune sau cu presiune, în domeniul de lucru prevazut.

Arzatoarele trebuie completate cu rampa de alimentare cu gaze care se adapteaza cel mai bine la instalatia careia îi este destinat arzatorul. Alegerea rampei de gaze se va face cu consultarea diagramelor de cadere de presiune dupa presiunea gazelor în sistem, debitul de gaze necesar instalatiei pe care se monteaza si contrapresiunea din camera de ardere. Toate componentele arzatorului sunt usor de inspectat si nu necesita debransarea arzatorului de la reteaua de gaze. Arzatoarele sunt echipate cu o carcasa care le face deosebit de compacte, le protejeaza si le confera o insonorizare deosebita.Termeni de utilizare

Ne rezervam drepturile asupra continutului acestui site. Reproducerea informatiilor de pe acest site fara acordul scris al administratorului va fi sanctionata conform legii. Pentru detalii, critici si sugestii va rugam sa trimiteti un email la office@prosoftware.ro 

SC PRO SOFT SRL
Platforma Industriala Savinesti
Str. Uzinei nr 24 , Ro 617410 Romania
REG COM: 27/1171/27.08.2004
COD FISCAL RO 16719470
PIRAEUS BANK RO096PIRB2900707464001000
TEL FAX: 0233-226282
WWW.PROSOFTWARE.RO
office@prosoftware.ro